07

abr

2021

Campanya de Renda 2020

Campanya de Renda 2020

La AEAT ha obert la campanya de la Renda 2020 el 7 d’abril, amb l’inici dels serveis telemàtics de confirmació-modificació de l’esborrany i presentació de la declaració Renda i Patrimoni.

 

El 7 d’abril de 2021 s’inicia la campanya per a presentació de la declaració de renda i patrimoni de 2020

 

L’Agència Tributària AEAT ha obert la campanya de la Renda 2020 el 7 d’abril, amb l’inici dels serveis telemàtics de confirmació-modificació de l’esborrany i presentació de la declaració Renda i Patrimoni.

El nostre despatx (Gremicat) a partir del dilluns 26 d’abril, amb el programa (programari) necessari ja disponible, estarà en condicions de preparar i presentar les declaracions de renda i patrimoni de tots els nostres clients i també per a aquelles persones que sol·licitin els nostres serveis.

Respecte de l’esborrany sol·licitat en “Renda web” s’han de revisar totes les dades ja que el mateix pot no contemplar sempre tota la informació real del contribuent.

Per a aquells clients que venim confeccionant-los la declaració de renda en els exercicis anteriors rebran una carta, en el seu compte de correu electrònic, amb la documentació que necessitem per a la seva correcta presentació.

Últim dia per a presentar les declaracions del 2020, amb domiciliació bancària, és el 25 de juny de 2021.

L’1 de juliol de 2021 finalitza el termini per a la presentació de la Renda 2020 i Patrimoni 2020.

Per a ampliar aquesta informació consulti amb Assessoria fiscal.

 

Si te ha parecido interesante compártelo en redes sociales, gracias!
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn