Obligació de Notificació Telemàtica per als Autònoms

IMG_8929

Jornada informativa de la Notificació Telemàtica per als Autònoms organitzada per GREMICAT en les seves oficines de Barcelona i la ponència del seu assessor laboral

Notificació Telemàtica per als Autònoms

Entrada en vigor de la Normativa l’1 de març de 2018, però els autònoms han tingut un període d’adaptació de sis mesos. Per tant, a partir de l’1 d’octubre de 2018 la Normativa està totalment vigent i és aplicada per la Seguretat Social.

La nova Normativa permet l’accés online a notificacions i altres tràmits administratius que hagi de realitzar l’Autònom davant la Seguretat Social.

Facilita i agilita la tramitació amb l’organisme públic, però hem de familiaritzar-nos amb la nova forma de comunicar-nos online. Per a això és imprescindible tenir un Certificat Digital individual, com a autònom.

Informació de la jornada:

A la jornada s’ha informat, de forma pràctica i interessant, les novetats més importants que afecten l’autònom i el cicle de la notificació electrònica en la comunicació amb la Seguretat Social.

Informant que la Normativa és d’igual aplicació, tant per a l’Autònom Individual com per a l’Autònom Societari (Administrador d’una Societat)

DurAnt la ponència els assistents a la jornada han preguntat els seus dubtes, sobre les novetats que s’estaven exposant, la qual cosa ha provocat un amè i constructiu col·loqui.

Agrair a tots els assistents pel seu temps i la seva participació en la jornada i al nostre assessor laboral per les explicacions en la ponència.

A continuació, et deixem un breu vídeo de la jornada informativa de l’Obligació de Notificació Telemàtica per als Autònoms, on resumim els punts claus de la ponència.

Al mateix temps, pots descarregar-te, en format PDF, la presentació de Jornada per a poder revisar més detingudament la nova Normativa.

¡GRACIAS POR VUESTRA PARTICIPACIÓN!

pdf> Descárgate la presentación de la Jornada.

Si te ha parecido interesante compártelo en redes sociales, gracias!
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+