Notícies

Disposar o no de menjador laboral en l’empresa

Comedor laboral

La normativa entén per menjador laboral el local cobert en lloc immediat al treball, proveït de taules, seients, aigua[...]

Distribució irregular de la jornada sense realitzar hores extres

Horas extra

L’activitat de la seva empresa és cíclica. Existeixen moments de l’any en els quals se li acumula el treba[...]

Acomiadament treballador en situació incapacitat temporal

Despido por incapacidad temporal

Acomiadament de treballador en situació d’incapacitat temporal podrà ser declarat nul per discriminatori. El pas[...]

24

MAY

2017

Disposar o no de menjador laboral en l'empresa

Comedor laboral

La normativa entén per menjador laboral el local cobert en lloc immediat al treball, proveït de taules, seients, aigua potable i algun mitjà perquè el treballador pugui escalfar el seu menjar (prou doncs amb un microones). [texto_central] Respecte a l'obligació de comptar amb un menjador, això dependrà del nombre de treballadors i de la jornada que realitzin. Així doncs, hau(...)

+ Info

17

MAY

2017

Distribució irregular de la jornada sense realitzar hores extres

Horas extra

L'activitat de la seva empresa és cíclica. Existeixen moments de l'any en els quals se li acumula el treball, però en altres mesos l'activitat està parada. [texto_central] Com pot gestionar la situació sense augmentar els costos de personal? Primera mesura: distribució irregular de la jornada (...)

+ Info

10

MAY

2017

Acomiadament treballador en situació incapacitat temporal

Despido por incapacidad temporal

Acomiadament de treballador en situació d'incapacitat temporal podrà ser declarat nul per discriminatori. [texto_central] El passat 23 de desembre de 2016, el Jutjat Social nº 33 de Barcelona, va dictar una nova sentència en la qual, per primera vegada, reconeix la nul·litat d'un acomiadament per discriminatori, quan el treballador es troba en situació d'incapacitat temporal. (...)

+ Info

04

MAY

2017

Gestoria especialitzada en clíniques dentals de la província de Barcelona

Gestoría dental

Som especialistes en la gestió i assessorament laboral i fiscal de clíniques dentals de la província de Barcelona. T'ho posem fàcil. Sol·licita ara una entrevista per a una proposta personalitzada >> [texto_central] GREMICAT té una àmplia experiència assessorant a clíniques denta(...)

+ Info