Notícies

Model 720: Declaració béns a l’estranger

office-1209640_1920

El 31 de març finalitza el termini per presentar el model 720 per informar dels béns que es tenen a l’estranger.[...]

IVA: CESSIÓ DE VEHICLES A EMPLEATS

iva-cesion-de-vehiculos-a-empleados

Comentari a la resolució del TEAC, de 22 de novembre del 2017, respecte a l’IVA a repercutir i la retenció de l&[...]

LA FORMACIÓ ES COBRA COM A HORA EXTRA

La formación se cobra como hora extra

Tota la formació obligatòria ha de ser impartida dins de les hores de jornada màxima anual. Si el temps és superat p[...]

15

MAR

2018

Model 720: Declaració béns a l'estranger

office-1209640_1920

El 31 de març finalitza el termini per presentar el model 720 per informar dels béns que es tenen a l'estranger. Estan obligades les persones físiques residents a Espanya, així com les societats i entitats espanyoles i els establiments permanents d'entitats estrangeres. (...)

+ Info

14

MAR

2018

IVA: CESSIÓ DE VEHICLES A EMPLEATS

iva-cesion-de-vehiculos-a-empleados

Comentari a la resolució del TEAC, de 22 de novembre del 2017, respecte a l'IVA a repercutir i la retenció de l'IRPF en la cessió de vehicles als empleats per part de les empreses. Va entendre la Inspecció que per determinar l'IVA a repercutir i ingressar per la cessió de l'ús de vehicles als empleats havia de valorar-se, no l'ús privat efectiu sin(...)

+ Info

08

MAR

2018

Vaga 8 de març

Huelga 8 de marzo

Les empreses hauran de comunicar a GREMICAT, en les 24-48 hores següents al 8 de març, la relació de treballadors que s'han acollit a la vaga, perquè el departament laboral realitzi els tràmits oportuns davant la seguretat social. S'ha convocat una vaga general "per rebutjar la desigualtat i discriminació de les dones al mercat laboral” el 8 de ma(...)

+ Info

07

MAR

2018

LA FORMACIÓ ES COBRA COM A HORA EXTRA

La formación se cobra como hora extra

Tota la formació obligatòria ha de ser impartida dins de les hores de jornada màxima anual. Si el temps és superat per aquesta formació, s'entendrà com un excés de jornada. Així, l'empresari haurà de retribuir aquest temps com a hores extres, que retribueixen les hores de treball. L'Audiència Nacional, en Sentència de 18 de setembre de 2017, es(...)

+ Info