Notícies

Herència: No es posen d’acord els hereus

Herencia: no se ponen de acuerdo los herederos

Per desgràcia és bastant freqüent que al moment de rebre una herència els hereus no es posin d’acord en com re[...]

Exempció de tributació dels Xecs restaurant

exencion-tributacion-cheques-restaurante

Des de l’1 de gener de 2018 els xecs restaurant estan exempts de tributar en l’IRPF fins a un topall d’[...]

Contractar familiars: Bonificació per a l’autònom

contratar-familiares-bonificacion-para-el-autonomo

Entre les mesures que van entrar en vigor de forma immediata després de la Llei de Reformes Urgents del Treball Autòno[...]

23

MAY

2018

Permisos retribuïts per matrimoni, naixement d'un fill o defunció

permisos retribuidos

El TS (Tribunal Suprem) canvia la seva doctrina sobre l'inici del període de gaudi dels permisos per matrimoni, naixement de fill i defunció de familiar, passant a ser des del primer dia laborable. Els permisos retribuïts per matrimoni, naixement d'un fill o defunció d'un familiar començaran a comptar-se a partir del primer dia laborable del fet en s(...)

+ Info

16

MAY

2018

Què és el codi LEI?

Codigo LEI

El Codi LEI (Legal Entity Identifier) és un codi basat en l'estàndard ISO 17442, que s'utilitza per identificar a les persones jurídiques que són part en les transaccions financeres i, d'aquesta manera, poder complir amb els requisits d'informació als mercats financers. El codi LEI (Legal Entity Identifier) (...)

+ Info

15

MAY

2018

Advocats especialistes en herències

Abogados especialistas en herencias

Comptem amb advocats especialistes en Dret de Successions, amb àmplia experiència tractant tot tipus de casos, conflictes entre parts i resolució de repartiments. Podem ajudar-li en qualsevol aspecte relacionat amb herències. T'ho posem fàcil. La primera visita és gratuïta, sol·licita informació > (...)

+ Info

15

MAY

2018

Reclamació per acomiadament disciplinari

reclamacion-despido-disciplinario

Els nostres Advocats Laboralistes, especialitzats en Dret Laboral, li podran oferir els nostres serveis professionals per reclamar contra l'acomiadament disciplinari. Te lo ponemos fácil. La primera visita es gratuita, solicita información > [texto_central] (...)

+ Info