Notícies

Finalitza termini: canvi de cobertura per a autònoms

Cobertura autonomos

El 30 de setembre acaba el termini per al canvi o ampliació de cobertura dels autònoms. Els terminis establerts per al[...]

Nul·litat d’acomiadament efectuat contra una treballadora en tractament de fertilitat

Nulidad de despido

El Tribunal Suprem ha declarat la nul·litat de l’acomiadament d’una treballadora sotmesa a un tractament de[...]

Pensió de viduïtat de parelles de fet

Pension de viudedad

Els Beneficiaris seran les parella de fet supervivent. Coneix els requisits. Requisits: - Defunció posterior al 1-1-08 [...]

22

SEP

2017

Finalitza termini: canvi de cobertura per a autònoms

Cobertura autonomos

El 30 de setembre acaba el termini per al canvi o ampliació de cobertura dels autònoms. [texto_central] Els terminis establerts per al canvi de cobertura dels Treballadors Autònoms de l’INSS a una Mútua i per a l'ampliació de la cobertura de les contingències derivades de l'Accident de Treball i la Malaltia Professional, així com el Cessament d'Activitat, finalitzen el proper 30(...)

+ Info

21

SEP

2017

Assessoria laboral i fiscal especialitzada en autoescoles

Autoescuelas

Som especialistes en la gestió i assessorament laboral i fiscal d'autoescoles de Catalunya T'ho posem fàcil. Sol·licita ara una entrevista per a una proposta personalitzada > [texto_central] GREMICAT té una àmplia experiència assessorant a autoescoles de tota Catalunya, que ofereix u(...)

+ Info

20

SEP

2017

Nul·litat d'acomiadament efectuat contra una treballadora en tractament de fertilitat

Nulidad de despido

El Tribunal Suprem ha declarat la nul·litat de l'acomiadament d'una treballadora sotmesa a un tractament de fecundació in vitro en el qual els òvuls ja s'havien fecundat, però encara no havien estat transferits a l'úter de la dona. [texto_central] El Tribunal Suprem, en la seva sentència nº 286/2017, de 4 d'abril, després d'aplicar criteris més flexibles en la interpretació del r(...)

+ Info

13

SEP

2017

Pensió de viduïtat de parelles de fet

Pension de viudedad

Els Beneficiaris seran les parella de fet supervivent. Coneix els requisits. [texto_central] Requisits: - Defunció posterior al 1-1-08 - No estar impedit per contreure matrimoni - Sense vincle matrimonial amb una altra persona (...)

+ Info