18

oct.

2017

Conveni de col·laboració amb la corredoria d’assegurances COBERTIS

Convenio cobertis

Gremicat ha signat un acord de col·laboració amb la corredoria d’assegurances COBERTIS, amb la voluntat d’oferir un millor i més ampli servei als nostres clients en l’àmbit assegurador, perquè els puguin assessorar de manera personalitzada, ja que poden oferir productes de qualsevol companyia asseguradora.

COBERTIS ofereix als nostres clients:

-Un comparatiu per millorar oferta, tant de cobertures com en quotes, en poder oferir productes de qualsevol companyia asseguradora

-Visites personalitzades a l’empresa, per un professional del sector assegurador amb més de 20 anys d’experiència, amb la finalitat de realitzar un estudi en el camp assegurador de l’empresa i també personal.

-Informació, mitjançant newsletters, de novetats dins del sector assegurador

En el transcurs del present any el nostre actual col·laborador en assegurances, el Sr. Manel Vidal (Benvisa), inicia una nova etapa personal en jubilar-se. Li desitgem que la gaudeixi i agraïm tots aquests anys de col·laboració mútua.

Per a qualsevol consulta d’assegurances, tant empresarial com a personal, poden posar-se directament en contacte amb COBERTIS trucant al telèfon 93.488.34.87 i persona de contacte Sr. Lluís Pons o també poden trucar a Gremicat.

Esperem que aquesta col·laboració sigui profitosa per als nostres clients, mitjançant una comunicació personalitzada i coneixements amplis del sector assegurador.