25

oct.

2017

Jubilació: Canvi de legislació

jubilaciones

A hores d’ara crec que ja no cal estendre’s sobre el desenvolupament demogràfic i en conseqüència, la pèrdua de membres en la població activa i el creixement del nombre de jubilats.

És comparable a si la seva empresa perd la meitat dels seus clients, però ha de contractar més personal – una situació insostenible.

Per aquest motiu s’han aprovat una sèrie de lleis al voltant de la jubilació. Una en concret val la pena de veure més al detall: el factor de sostenibilitat.

Aquesta llei en principi ens promet alguna cosa bonica: als jubilats futurs es dedicarà la mateixa suma total en la jubilació com els de avui.

La diferència serà l’esperança de vida durant la jubilació. Es troba actualment en 23 anys aproximadament i pujarà als 30 anys en 2055 (dades per a dones).

Aquesta pujada en gairebé 50% en anys viscuts en la jubilació efectuarà una baixada notable en la prestació mensual.

La llei entra en vigor en 2019.

Això obligarà, no solament als autònoms i empresaris, sinó també als empleats a començar a preparar-se per emplenar el pagament per part de la seguretat social.

Ja per al primer any (2019) els instituts preveuen una primera baixada. Una persona que es jubilarà amb 1.000€ en 2018 passarà a 995€ en 2019.

Imaginem, per exemple, que baixessin les pensions un 20% fins a 2030: Una pensió d’1.000€ baixés a 800€ en aquest escenari.

A part de triar una quota apta per cobrir el futur i l’estratègia que encaixa amb la persona, és important triar la correcta estratègia fiscal. Trobem diferències de fins al 60% en el resultat net triant l’estratègia adequada. A part, hi ha possibilitats d’implantar-ho com a despesa empresarial si existeix una SL., per exemple.

Informació addicional aquí

Oferim aquest any una primera anàlisi de situació per a la jubilació gratis per ser client de Gremicat.

Contacta’ns via:

– Consultor personal Patrick Zilleken

– Mòbil: +34 664 215 881 // Mail: patrick.zilleken@ovb.es

– https://es.linkedin.com/in/patrickzilleken

– http://www.ovb-allfinanz.es/ovb-paris-barcelona/

– http://www.ovb.es/

Per ampliar aquesta informació consulti ambAssessoria fiscal