header_logo_gremicat

Un equip de persones per a persones.

  • Som professionals amb més de vint anys d’experiència.

  • Disposem d’una cartera amb més de tres-cents clients de diversos sectors.

  • Col·laborem amb entitats, gremis, col·legis i associacions

  • Proporcionem un tracte personal, de confiança i professional.

  • Oferim un servei d’atenció al client durant tot l’any (incloent-hi el mes d’agost).

Demaneu

Presupost

Gremicat és una assessoria gestoria, fundada a la ciutat de Barcelona l’any 2002, formada per un equip d’advocats, economistes, graduats socials, gestors i assessors.

El nostre equip de professionals i advocats, amb més de vint anys d’experiència en assessorament i gestió d’empreses, té coneixements d’assessoria fiscal, assessoria laboral, comptabilitat, assessoria civil, assessoria mercantil y assegurances.

La nostra filosofia neix del lema «Escoltem i avancem» i es basa en els valors que, cada dia, el nostre equip treballa amb els nostres clients:

— Confiança per compartir els vostres projectes i problemes
— Familiaritat i un tracte personalitzat per sentir-se com a casa
— Professionalitat gràcies al treball de persones expertes i amb experiència
— Agilitat i rapidesa en atenció, resposta i servei
— Compromís en la recerca de solucions, millores i progrés
— Modernitat en l’àmbit tecnològic i de la informació

Gremicat es troba a Barcelona, prop de la plaça de Catalunya, per prestar serveis d’assessoria laboral, comptable, fiscal i legal (advocats), de gestió i de consultoria a totes les empreses, autònoms i emprenedors que requereixin un assessorament professional.

home_icono_03

Demaneu
PRESSUPOST

Esteve Tomàs, Socio director de Gremicat

Esteve Tomàs

Responsable de la gestió interna, administrativa, organitzativa i comercial

Està especialitzat en la gestió i direcció de despatxos professionals. Va desenvolupar la seva carrera professional com a secretari adjunt del Gremi de Serrallers de Catalunya, entitat patronal del sector del metall, amb més de vuit-centes empreses afiliades i membre de la Unió Patronal Metal·lúrgica de Catalunya.

D’altra banda, ha sigut responsable de corredoria i agència d’assegurances en l’àrea financera i comercial.

És titulat com a corredor i agent d’assegurances i col·legiat pel Col·legi de Mediadors d’Assegurances de Barcelona. Ha rebut formació especialitzada en la gestió i direcció de despatxos professionals.

Joan Carles Martínez Gremicat

Joan Carles Martínez

Responsable de l’àrea de dret tributari i comptable

És especialista en planificació fiscal i assessor de companyies espanyoles i estrangeres en la creació d’estructures fiscals òptimes per al compliment dels seus objectius empresarials.

Ha actuat com a pèrit judicial davant els tribunals de justícia i ha intervingut en diverses xerrades i conferències en matèria de dret tributari davant diverses organitzacions empresarials.

És llicenciat en direcció i administració d’empreses per la Universitat de Barcelona, diplomat en ciències empresarials i postgraduat en auditoria de comptes per la mateixa Universitat. És membre de l’Il·lustre Col·legi Oficials de Titulats Mercantils i Empresarials de Barcelona.

equip_christian vilalta

Christian Vilalta

Responsable de l’àrea de dret laboral i mercantil civil

És advocat especialitzat en dret del treball i auditor laboral. Així mateix, està especialitzat en dret mercantil i concursal com a administrador concursal.

Ha exercit des de l’any 1995 com a advocat i assessor jurídic de diverses associacions empresarials d’àmbit nacional, com l’Associació Nacional del Gas (SEDIGAS), i de col·legis professionals, com el Col·legi de Dissenyadors d’Interiors i Decoradors de Catalunya (CODIC).

És llicenciat en dret per la Universitat de Barcelona i especialitzat en auditoria laboral i administració concursal per la Universitat de Vic. També és membre del Col·legi d’Advocats de Barcelona.

Abogado Laboral en Barcelona

Xavier Puigvert

Advocat associat a l’àrea de dret laboral i de la seguretat social

Exerceix com a advocat especialitzat en dret del treball i de la seguretat social des del l’any 1995. Està especialitzat en aspectes laborals de les reestructuracions d’empresa i en expedients de regulació de treball.

Ha sigut advocat i responsable juridicolaboral del Gremi de Constructors d’Obres de Barcelona i Comarques, i membre de la Comissió Negociadora i Paritària del Conveni Col·lectiu de la Construcció de la Província de Barcelona.

Ha exercit de secretari de la Comissió de Rehabilitació i Manteniment d’Edificis de Catalunya (RIME) i ha estat membre del Tribunal Arbitral Laboral de Catalunya.

És llicenciat en dret per la Universitat Abad Oliva i postgraduat en dret del treball i en dret de la seguretat social per l’Institut d’Educació Contínua de la Universitat Pompeu Fabra.

Pilar Baena Gremicat

Pilar Baena

Assessora en dret laboral i seguretat social

És tècnica especialitzada en dret del treball i de la seguretat social, i està vinculada a la nostra assessoria des de l’any 2017.

Diplomada com a Graduat Social per la Universitat de Barcelona.

 
 
 
 
 

Asesora en derecho tributario y contable

Merche Campo

Asesora en derecho tributario y contable

Técnica especializada en derecho tributario y contabilidades de empresa, vinculada a nuestra Asesoría desde el año 2014.

Estudios de ciclo formativo de Grado Superior en Administración y Finanzas en el IOC (Institut Obert de Catalunya). Seminario de Adquisiciones Intracomunitarias e Intrastat.

Esther Canal Gremicat

Esther Canal

Administrativa

Compta amb una àmplia experiència en el Departament d’Administració, Gestió i Comercial, i està vinculada a la nostra assessoria des de l’any 2016.

 
 
 
 
 

Jaume Creus Gremicat

Jaume Creus

Departament d’administració i gestió interna

Compta amb una àmplia experiència portant la gestió administrativa de societats i està vinculat a la nostra assessoria des de l’any 2016.

 
 
 
 
 

Asesor Fiscal en Barcelona

Pedro Díaz

Assessor en dret tributari i mercantil

És advocat especialitzat en dret tributari i mercantil, i està vinculat a la nostra assessoria des de l’any 2003.

És llicenciat en dret per la Universitat de Barcelona i postgraduat en dret tributari per la mateixa Universitat.

Abogado Mercantil en Barcelona

César Augusto Dumont

Advocat associat en l’àrea de dret mercantil i civil

Exerceix com a advocat en dret mercantil i civil des de l’any 2002 i assisteix a les empreses en processos judicials i extrajudicials. Està vinculat a la nostra assessoria des de l’any 2013.

És llicenciat en dret per la Universitat de Múrcia, diplomat per l’Escola Pràctica Jurídica de la Universitat de Múrcia i màster en dret dels negocis. També és membre del Col·legi d’Advocats de Barcelona.

Asesor laboral en Barcelona

Óscar Fernández

Assessor en dret laboral i seguretat social

És tècnic especialitzat en dret del treball i de la seguretat social, i està vinculat a la nostra assessoria des de l’any 2005.

És màster en Assessoria Juridicolaboral pel Centre d’Estudis Financers (CEF), màster interuniversitari en Administració i Direcció d’Empreses (Universitat de Barcelona, Universitat Autònoma de Barcelona i Universitat Politècnica de Catalunya), llicenciat en ciències polítiques i de l’administració per la Universitat Autònoma de Barcelona i diplomat en gestió i administració pública per la Universitat Pompeu Fabra.

Administrativa en Barcelona

Juani Jiménez

Administrativa

Té una llarga experiència en el Departament d’Administració, Gestió i Comercial, i està vinculada a la nostra assessoria des de l’any 2010.

És llicenciada en ciències de l’educació.

Asesor fiscal en Barcelona

Ángel López

Assessor en dret tributari i comptable

És economista especialitzat en dret tributari i comptabilitats d’empresa, i està vinculat a la nostra assessoria des de l’any 2002.

És diplomat en ciències empresarials per la Universitat de Barcelona. Assisteix assíduament a seminaris i jornades sobre novetats legislatives en l’àmbit fiscal i comptable.

Marta Maiques Gremicat

Marta Maiques

Assessora en dret tributari i comptable

Tècnic especialitzat en dret tributari i comptabilitats d’empresa, vinculada a la nostra Assessoria des de l’any 2016.

Curs d’IVA en el Col·legi d’Economistes de Catalunya.

 
 
 
 
 

equip_eva puig

Eva Puig

Advocada en l’àrea de dret processal

Exerceix d’assessora especialitzada en dret processal i està vinculada a la nostra empresa des de l’any 2009.

És llicenciada en dret per la Universitat de Barcelona (1995).

Rafael Rubio Gremicat

Rafael Rubio

Assessor en dret tributari i comptable

Tècnic especialitzat en dret tributari i comptabilitats d’empresa, vinculat a la nostra Assessoria des de l’any 2017.
És llicenciat en administració i direcció d’empreses per la Universitat de Barcelona i Màster en tributació i assessoria fiscal pel Centre d’Estudis Financers (CEF).

 
 
 
 
 

equip_estefania soto

Estefania Soto

Advocada en l’àrea de dret mercantil

Exerceix d’assessora especialitzada en dret mercantil i està vinculada a la nostra empresa des de l’any 2012.

És llicenciada en dret per la Universitat de Barcelona (2010).

Maite Vidal Gremicat

Maite Vidal

Assessora en dret tributari i mercantil

Està especialitzada en dret tributari i comptabilitats, i està vinculada a la nostra assessoria des de l’any 2017.

És llicenciada en administració i direcció d’empreses per la Universitat de Barcelona i Màster en tributació i assessoria fiscal per la Universitat Pompeu Fabra.