27

oct

2020

Subvencions per als establiments de restauració i d’estètica i bellesa

Friendly Bar Tender

Autònoms i pimes que prestin activitats de restauració o siguin titulars d’un centre d’estètica i bellesa poden demanar una nova ajuda.

 

Beneficiaris:

Els professionals autònoms i pimes que prestin activitats de restauració (bars, restaurants i cafeteries, inclosos aquells que presten la seva activitat dins d’un establiment col·lectiu com poden ser centres comercials o mercats municipals) o siguin titulars d’un centre d’estètica i bellesa, donades d’alta en el cens de l’impost d’activitats econòmiques, que han estat obligades al tancament en base a la Resolució SLT/2546/2020, de 15 d’octubre, per la qual s’adopten noves mesures de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID19 al territori de Catalunya.
Nota: un restaurant tancat però que fa menjar per emportar, també pot ésser beneficiari i una perruqueria que té donada d’alta l’activitat d’estètica al mateix establiment, també pot ésser beneficiari .

Quines despeses són subvencionables?

Qualsevol despesa que s’hagi tingut des de l’1 de gener de 2020, fins al 31 de desembre del 2020 (lloguers, subministres, compra de productes/mercaderies, despeses de gestoria…) de la qual en tinguem una factura. 

Quantia de la subvenció

Fins el 100 % de les despeses subvencionables, amb una quantia màxima de 1.500 euros.

Quin és el termini de sol·licituds?

El termini s’obrirà l’endemà que es publiqui la convocatòria al DOGC i restarà obert durant 15 dies naturals o exhauriment de pressupost.

El criteri d’atorgament de les subvencions serà l’ordre cronològic de presentació de les sol·licituds, 

Gremicat té un acord de col·laboració amb La consultora CISLE (Centre d’Informació Social Laboral i Empresarial), ofereix serveis orientats a la cerca i tramitació de subvencions per a empreses i autònoms, i assessora a tots els clients de Gremicat sobre totes les subvencions derivades del COVID-19 que vagin sortint

Poden sol·licitar informació i assessorament sobre aquesta i altres possibles subvencions al nostre col·laborador:

Sr. Joaquín Novales
info@cisle.es
Telf. 630 75 12 59
Portal de l´Angel, 36 Edif. Networkia
08002-Barcelona.

 

Si te ha parecido interesante compártelo en redes sociales, gracias!
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn